Ontmoet de mensen achter Weerbewaking Nederland

Kevin Broeren

Weerkundige

Kevin is onze digitale assistent als het gaat om het intrepeteren van radarbeelden. Hij verzorgt dat onze data netjes binnenkomt en is onze hulplijn als bij onze onsite locatie de beelden op een of andere manier niet binnenkomt. Een coder met flink wat uren achter de HTML. Compleet vuurwerkgek en wordt vaak ingehuurd om dikke lasershows te geven met de daarbij horende vuurwerkpakketten. Een waardevolle kerel met veel kennis over de tornado.


Sven Simic

Protocollen,Veiligheid en Communicatie

Als brandweerman heeft Sven alle manieren van protocollen en veiligheid geleerd. Dat komt bij ons dan ook mooi van pas. Hij weet waar we naar moeten kijken en heeft soms goede tips voor dat extra beetje veiligheid. Sven zorgt bij ons voor de communicatie en weet precies wat en hoe bij een Copi overleg. Ook met zijn expertise is hij een waardevolle man in ons bedrijf.


Maickel Althuizen

Eigenaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vehicula sit amet enim ac sagittis. Curabitur eget leo varius, elementum mauris eget, egestas quam. Donec ante risus, dapibus sed lectus non, lacinia vestibulum nisi. Morbi vitae augue quam. Nullam ac laoreet libero.

Consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis sit amet enim ac sagittis. Curabitur eget leo varius, elementum mauris eget, egestas quam.